Garantiforsikring

Garantiforsikring – din Xtra sikkerhed

Hos NT Automobiler leverer vi din nye brugte bil med en Xtra Garantiforsikring i samarbejde med AutoConcept. Det sikrer dig maksimal tryghed efter dit bilkøb.

Nutidens køretøjer indeholder avanceret teknologi med op til 20 000 forskellige komponenter. Som køretøjsejer ønsker du sikkert et problemfrit ejerskab med færrest mulige omkostninger og skader på dit køretøj. Vi kan i samarbejde med NT Automobiler tilbyde en række forsikringsmuligheder med en række forskellige dækninger, afhængige af køretøjets alder og kilometertal

 

Spørgsmål & Svar

Hvordan får jeg garantiforsikring på en brugt bil?

I forbindelse med købet af dit køretøj hos NT Automobiler

Hvad er dækket?

Pludselige, uforudsete skader på komponenterne, der er nævnt i garantiforsikringen. Læs altid vilkår og betingelser på forhånd, så du ved, hvad der gælder, og hvad der er omfattet af garantiforsikringen.

Produkter med selvrisiko, andre komponentomfang og vilkår kan forekomme. Er du i tvivl, så kontakt NT Automobiler.

Hvad kræves der for at garantiforsikringen gælder?

Køretøjet skal være testet og fejlfri på de komponenter der er omfattet. Det er forhandleren du køber køretøjet af, som er ansvarlig for at det er i orden og fejlfrit på købstidspunktet. Service skal overholdes efter fabrikantens foreskrifter og med de krævede serviceintervaller.

Hvor gælder garantiforsikringen?

Den gælder for alle lande, der indgår i EU, EØS og Schweiz. Kontroller venligst dette, før du rejser.

Kan jeg overføre garantiforsikringen til en ny ejer?

Ja, forsikringen følger køretøjet, når du sælger det videre til en privatperson eller tilbage til forhandleren du oprindeligt købte køretøjet af. Ved ejerskifte venligst kontakt os med nye ejeroplysninger.

Kan jeg forlænge min garantiforsikring?

Ja, så længe det sker uden afbrydelse, kan den fortsætte efter gældende vilkår, ud fra køretøjets alder og kilometerstand.

Skade på køretøjet – hvad gør jeg?

Kontakt din forhandler eller AutoConcept for henvisning til værksted. Skadeanmeldelsen udfyldes af værkstedet på vores hjemmeside. Så snart anmeldelsen er modtaget, udfører vi en hurtig, kompetent og objektiv vurdering og værkstedet vil snarest modtage et skriftligt svar tilbage og reparationen kan herefter påbegyndes.

Læs mere om AutoConcept garantiforsikring her